Wat extra afvallen of afvallen na zwangerschap? Neem Cocoslove kokosolie

Hoe geraak je je kilo's na je zwangerschap weer makkelijk kwijt? Door het gebruiken van Cocoslove kokosolie. Je leest het goed: dit vet heeft een afslankend effect. Afvallen met kokosolie na je zwangerschap? Drie eetlepels kokosolie verspreid over de dag consumeren zet je schildklier op een goeie manier aan het werk. Een goed werkende schildklier doet je lichaam onder andere meer energie verbranden.

Om je interne kachel aan te zetten, gebruikt je lichaam middellange vetzuurketens (MCT's – Medium Chain Triglycerides) en die zitten in de Cocoslove kokosolie. Iemand met een goed werkende verbranding, is al goed op weg naar een slanke lijn. Een schildklier die lekker werkt, biedt trouwens nog meer voordelen: het orgaan maakt op een evenwichtige manier schildklierhormonen. Deze hormonen bezoeken via je bloedbaan al je andere organen en regelen daar de stofwisseling.

Waarom een goede stofwisseling zo goed is en het voor meer zorgt dan enkel afvallen

'Stofwisseling' klinkt als woord een beetje droog; heel concreet betekent het dat de volgende lichaamsfuncties het prima gaan doen: je celstofwisseling, je spijsvertering, je hartslag en je zuurstofcirculatie, je algemene lichamelijke groei en ontwikkeling (geef dus zeker ook kokosolie aan je baby of je kind), de instandhouding en de uitbreiding van je zenuwstelsel, je lichaamstemperatuur, je vetverbranding, je spierspanning en de werking van je gewrichten, je vochthuishouding, je psychologisch welzijn en je algemene hersenactiviteit. Wat een bonus biedt die Cocoslove kokosolie dus! Afvallen is eigenlijk maar 1 van de talrijke goede gevolgen.

Vet eten en toch afvallen? Zo werkt de Cocoslove kokosolie

Wie Cocoslove kokosolie eet, proeft hoe vetrijk deze olie is. Vet eten en afvallen, zijn die niet tegengesteld aan elkaar? Niet wanneer het om vet gaat dat dankzij de specifieke samenstelling nu eens niet opgeslagen wordt in je lichaam. Cocoslove kokosolie wordt onmiddellijk na inname door je lijf gebruikt om energie aan te maken. Naast doen afvallen, heeft Cocoslove kokosolie daardoor nog meer positieve functies: je voelt je energieker en je hebt het warmer. Koude handen en voeten worden verleden tijd, maar ook bijvoorbeeld constipatie kan opgelost geraken.

Afvallen na je zwangerschap: vergeet dat je zwanger was door gezonde levensstijl

Zwanger zijn was misschien een leuke tijd, maar afvallen na je zwangerschap én je goed voelen in je lichaam staan zeker ook op je verlanglijstje! Combineer het gebruik van Cocoslove kokosolie wel met een evenwichtig leefpatroon: eet regelmatig en goed en beweeg regelmatig. Als kersverse mama bijvoorbeeld dagelijks een korte wandeling maken met je kleintje is goed voor allebei. Lepel naast je Cocoslove kokosolie dagelijks wat Omega 3-6-7 olie op, zodat je essentiële vetzuurreserves op peil blijven en het 'gezonde' totaalplaatje klopt.

Drie eetlepels Cocoslove en afvallen na je zwangerschap wordt gemakkelijker

Ook wie gewoon graag wilt afvallen, of er nu een zwangerschap aan vooraf ging of niet, verbruikt het best elke dag drie eetlepels Cocoslove kokosolie. De middellange vetzuurketens (MCT's), eigen aan deze olie, hebben immers nog meer voordelen in petto. Welke dan? Men gaat er algemeen van uit dat een gram vet 9 calorieën bevat. Dat geldt echter niet voor elke soort vet, en hier komt het: MCT's leveren slechts 8,3 calorieën per gram vet.

Een rekensommetje: wanneer je dagelijks 2000 calorieën eet, en 30% daarvan is vet, dan komen er 600 calorieën van vet. Wanneer je vet in je eetstijl allemaal MCT's zijn (je eet bijvoorbeeld alleen Cocoslove kokosolie), dan komen er slechts 540 calorieën van vet. Dit is een dagelijkse 'winst' van 60 calorieën. Vermenigvuldigd met alle dagen in een jaar (365) betekent dit dat je jaarlijks 21.900 calorieën bespaart, het equivalent van 3 kg vet of 8 à 10 kg lichaamsgewicht. Zelfs wanneer je slechts éénderde van het vet dat je jaarlijks verbruikt, zou vervangen door Cocoslove kokosolie, is dat nog steeds het equivalent van ongeveer 2 à 3 kg. Afvallen met Cocoslove kokosolie is dus een kwestie van slim kiezen voor een juiste bondgenoot in je strijd tegen de kilo's.

mother_kisses_baby.jpg

CocosLove Product

Inhoud: 1000ml
Fair trade, Glutenvrij
100% Premium Quality kokosolie
€ 21,90

Koop CocosLove in je natuurwinkel of op webshop amanvida.eu.

Online bestellen

Cocoslove is een merk van Noble House
Andere merken van Noble House zijn: AmanpranaBambu® SalzBertynPineo & Kokovita