Cocoslove kokosolie bij een babymassage: ideale massage olie voor je baby

Babymassage is een uitstekende manier om met je baby te 'praten'

Tot voor kort was babymassage meer iets voor Afrikaanse of Indische moeders. Hier zijn we daar niet zo mee vertrouwd. Voor je baby zorgen is één ding, een massage geven is iets anders. Toch blijkt steeds meer dat een babymassage een uitstekende manier is om met je baby te 'praten', om hem te ontspannen en zelfs om hem te ondersteunen in zijn ontwikkeling. Met Cocoslove kokosolie doe je dus veel meer dan enkel masseren.

Een goed moment voor een babymassage wijst zichzelf uit

Na een badje, net voor bedtijd – het ogenblik waarop je baby zelf aangeeft geïnteresseerd, goedgemutst of klaar te zijn voor wat communicatie. Babymassage stimuleert baby's zintuigen, maar maakt hem ook rustig, geeft hem de zekerheid van je liefde en bouwt het vertrouwen op. Gebruik Cocoslove kokosolie voor de massage; het zal ook zijn reukzintuig aanscherpen.

Waarom is een babymassage zo goed voor je baby?

Een massage is een fysisch moment: alles in dat kleine lijfje wordt op een 'goede' manier aan het werk gezet. Bloed gaat stromen en maakt handjes en voetjes warm. De spijsvertering wordt in gang gemasseerd, zodat afvalstoffen verwijderd worden en voedsel opgenomen wordt. Met andere woorden: massage is goed voor zijn immuniteit én tegen krampjes en verstopping. Met je handpalm zacht zijn buikje masseren neemt kleine pijntjes weg en je baby ontspant. Zo is Cocoslove kokosolie goed voor de binnenkant én de buitenkant.

Wist je dat je baby al vanaf de zesde maand als foetus gevoelig is voor aanrakingen? Hij vindt het meer dan welkom wanneer je hem masseert. Vanaf het moment dat de navelstreng weg is, mag je masseren.

Hoe het beste een babymassage doen met gebruik Cocoslove kokosolie als massage olie

Leg je baby op een groot kussen en zit zelf met je rug tegen een muur. Het kussen kan tussen je benen in liggen. Zacht en gericht, is de goeie manier. Leg je baby op zijn buik. Begin met de massage in zijn nekje, en ga met strijkbewegingen naar zijn onderrug. Daarna weer naar boven. Op de billetjes maak je cirkelvormige bewegingen. Bedek telkens het lichaamsdeel dat je niet masseert. Zo blijft je baby lekker warm. Vijf tot tien minuten is het maximum per massage.

Masseren kun je net zo lang doen, tot je kind zelf zegt dat het er genoeg van heeft. Hoe ouder je kind trouwens wordt, hoe diepgaander de druk van je massage mag zijn. Waarom Cocoslove kokosolie zo geschikt is voor een babymassage of peuter? Met Cocoslove kokosolie voed je de huid, zacht en puur natuur. Cocoslove beschermt de huid. Keer op keer.

mother_baby_bath_funny_face.jpg

CocosLove Product

Inhoud: 1000ml
Fair trade, Glutenvrij
100% Premium Quality kokosolie
€ 21,90

Koop CocosLove in je natuurwinkel of op webshop amanvida.eu.

Online bestellen

Cocoslove is een merk van Noble House
Andere merken van Noble House zijn: AmanpranaBambu® SalzBertynPineo & Kokovita