Heeft je baby last van spruw? Baby’s hebben baat bij Cocoslove kokosolie tijdens borstvoeding

Als je baby spruw heeft, dan zie je op je baby’s tong, de binnenkant van zijn wangetjes of op zijn verhemelte, witte brokjes die eruit zien als cottage cheese. Onder die brokjes zie je dat je baby’s tandvlees rauw en rood is; soms bloedt het zelfs. Je baby heeft pijn bij het drinken, daar mag je nu zeker van zijn.

De spruw kan trouwens ook een infectie aan je baby’s billetjes veroorzaken, want eens actief reist deze schimmel makkelijk naar zijn luier. Om spruw te voorkomen of te behandelen, zet je Cocoslove kokosolie in. Wrijf je baby’s mondje regelmatig in met Cocoslove kokosolie, heel zachtjes wanneer baby al last heeft van spruw.

Waarom Cocoslove kokosolie kan helpen bij spruw

Spruw is een schimmelinfectie en wanneer je borstvoeding geeft, kan het ook je borsten aantasten. Waar komt deze schimmel vandaan? Iedereen is er drager van. Candida komt onder andere voor op je huid en in je darmen. Normaal houdt je verteringsstelsel deze schimmel in toom, maar af en toe begint hij aan een wildgroei.

Borstvoeding biedt daar bijvoorbeeld de ideale omgeving voor: warmte, zoetheid en vocht, allemaal elementen die voorkomen in het mondje van je kleine spruit tijdens het drinken. Jammer genoeg kan spruw leiden tot een infectie, ook van je borsten. Geef je borstvoeding? Verzorg je tepels met Cocoslove kokosolie, die helpt schadelijke bacteriën te bestrijden.

Hoe kan ik candida of spruw bij borstvoeding herkennen?

Sommige mama's merken het niet eens wanneer hun tepels een Candida infectie hebben. Ze voelen geen enkele pijn. Let daarom goed op de volgende signalen: roze- of rode glanzende tepels, met hier en daar witgekleurde deeltjes. Kloofjes in je tepels die niet genezen. Jeukende tepels die overgevoelig worden, bijvoorbeeld wanneer ze tegen je kledij schuren. Een branderig gevoel hebben in je tepels. Tepels die pijn beginnen doen, net op het moment wanneer je even geen borstvoeding geeft.

Laat je gezondheidsprofessional uitmaken of je sowieso met een spruw infectie te maken hebt. Het is ook mogelijk dat je de baby gewoon niet goed aanlegt en dat je tepels daarom pijnlijk aanvoelen.

Cocoslove kokosolie verzorgt bij spruw infectie zowel baby als moeder

Cocoslove kokosolie bevat van nature uit antibacteriële eigenschappen. Verzorg je baby maar ook je borsten wanneer je baby spruw heeft. Anders blijft de infectie weg en weer gaan. Verzorg je baby’s mondje met Cocoslove kokosolie: wrijf de binnenkant van zijn mondje en zijn verhemelte regelmatig in met Cocoslove kokosolie. Doe hetzelfde voor je tepels, zeker wanneer je huid daar al wat kloofjes en droogte vertoont. Zo zet je Cocoslove kokosolie voor jullie beiden in.

Behandel een spruw infectie altijd. Ook bij mama's bestaat immers het risico dat een infectie ernstig wordt, wanneer die zich bijvoorbeeld verspreidt naar het melkkanaal. Verzorg je tepels vanaf de geboorte van je baby met Cocoslove kokosolie; zo voorkom je een eventuele infectie vanaf het eerste moment. Neem als aanstaande mama of als zogende mama ook dagelijks een lepeltje Cocoslove kokosolie in: zo voed je je ook van binnenuit.

mother_massage_baby.jpg

CocosLove Product

Inhoud: 1000ml
Fair trade, Glutenvrij
100% Premium Quality kokosolie
€ 21,90

Koop CocosLove in je natuurwinkel of op webshop amanvida.eu.

Online bestellen

Cocoslove is een merk van Noble House
Andere merken van Noble House zijn: AmanpranaBambu® SalzBertynPineo & Kokovita