Cocoslove kokosolie bij luieruitslag, eczeem baby of huiduitslag

Heeft je baby een rode, gevoelige of schilferige huid op zijn billetjes? Dan heeft hij misschien last van een irritatie, een infectie of een allergie.

Babybilletjes geraken geïrriteerd wanneer ze niet op tijd een andere luier krijgen. De luierinhoud blijft te lang en te dicht tegen je baby's billetjes aanzitten, of de luier zelf schuurt op een irriterende manier tegen zijn huidje. Geef je je baby iets anders te eten dan gewoonlijk, dan kan de luierinhoud ook veranderen. Je baby zal misschien vaker zijn luier bevuilen. Of hij krijgt last van diarree.

Het kan allemaal de oorzaak zijn van luieruitslag, baby eczeem of huiduitslag. Vervang een vieze luier regelmatig en verzorg je baby's billetjes met Cocoslove kokosolie. Cocoslove kokosolie laat een beschermende laag op zijn huid achter zonder de poriën af te sluiten.

Waardoor ontslaat luieruitslag, baby eczeem of huiduitslag aan de babybillen?

Wanneer je baby plast, verandert de zuurtegraad van de huid door de urine. Schimmels en bacteriën kunnen hier nu makkelijker groeien en jammer genoeg kan dat een infectie als gevolg hebben. Moderne luiers houden lekjes tegen. Doorgaans ben je daar blij mee, maar het betekent eigenlijk ook dat zuurstof tegengehouden wordt. Geen zuurstof, maar wel warmte en vocht, en de binnenkant van een luier wordt een uitstekende broeiplaats voor schimmels en bacteriën.

Schimmelinfectie ook mogelijk bij luieruitslag of huiduitslag. Gebruik Cocoslove kokosolie

Ververs je regelmatig je baby's luier en blijft de luieruitslag desondanks duren? Dan is de oorzaak wellicht een schimmelinfectie. Een infectie kun je herkennen aan kloofjes, blaasjes of schilfers. Bescherm je baby tegen een infectie.

Smeer zijn billetjes preventief in met Cocoslove kokosolie. Het caprine- en laurinezuur in je Cocoslove kokosolie zal de bacteriën of de schimmels op je baby's billen op non-actief zetten. Vermijd zolang mogelijk antibiotica, want die doden ook de goeie bacteriën op baby's huidje. Moet je baby toch antibiotica gebruiken, blijf zijn huidje dan ook verzorgen met Cocoslove kokosolie. Zet alvast een grote pot Cocoslove kokosolie klaar op de luiertafel.

Allergie of eczeem oorzaak van luieruitslag of huiduitslag? Gebruik ook dan Cocoslove kokosolie

Een allergie kan natuurlijk ook de boosdoener zijn en luieruitslag veroorzaken. Heeft je baby een gevoelige huid, dan kan hij bijvoorbeeld allergisch zijn aan bepaalde zepen, lotions of zelfs aan een bepaalde soort luier. Ook al zijn producten specifiek op de markt voor baby's of kinderen, dan betekent dat nog niet dat een babyhuidje ze kan verdragen. Sommige baby's of kinderen krijgen zelfs eczeem van bepaalde producten, bijvoorbeeld van babydoekjes.

Die doekjes zijn er in alle versies tegenwoordig: babydoekjes voor je baby's gezichtje, of vochtige doekjes voor wanneer je je baby ververst. Maak liever je eigen babydoekjes: smeer wat Cocoslove kokosolie op een katoenen doekje en verzorg je baby daarmee. Wedden dat je kleintje daar alleen maar positief op reageert?

mother_massage_baby.jpg

CocosLove Product

Inhoud: 1000ml
Fair trade, Glutenvrij
100% Premium Quality kokosolie
€ 21,90

Koop CocosLove in je natuurwinkel of op webshop amanvida.eu.

Online bestellen

Cocoslove is een merk van Noble House
Andere merken van Noble House zijn: AmanpranaBambu® SalzBertynPineo & Kokovita