Kokosolie van Cocoslove gezond broodbeleg: kokosolie op boterham ipv margarine

Iets lekkers op het boterhammetje? Kies je gezond broodbeleg? Kies Cocoslove kokosolie. Gezonde vetten gecombineerd met koolhydraten zijn net wat je baby, peuter of kind elke dag kunnen gebruiken. Brood is nog steeds het meest geconsumeerde product en het ontbijt het belangrijkste eetmoment van de dag. Even stilstaan dus bij wat je als 'grondlaagje' op de boterham van je kindje smeert.

De puristen onder de jongste bevolking stoppen daar misschien al: een boterhammetje met een laagje Cocoslove kokosolie smaakt heerlijk en zacht. Cocoslove kokosolie is makkelijk smeerbaar bij kamertemperatuur. Brood en Cocoslove kokosolie zijn het ideale combo voor een goeie ontwikkeling en een energiebom voor de hersenen van je kinderen.

Hagelslag? Smeer Cocoslove kokosolie: gezonde variatie margarine met hagelslag

Kinderen zijn gek op zoet. Een boterhammetje met hagelslag of vruchtenhagel hoort gewoon af en toe bij een gelukkig kinderdieet. Dankzij Cocoslove kokosolie blijft de hagel toch even beter kleven tussen bord en mondje.

Een gezonde variatie op hetzelfde thema is een boterham met Cocoslove kokosolie en Gula Java Cacao: meng 3 eetlepels Cocoslove kokosolie met 3 eetlepels Gula Java Cacao in een potje, tot je een homogene massa krijgt: een gezonde chocopasta voor je kinderen, ideaal voor een sterke immuniteit. Smullen maar!

Gezond broodbeleg met kokosolie in plaats van margarine

Gezond broodbeleg start nooit met margarine. Plantaardige vetten zijn goeie vetten? Jazeker, wanneer ze vloeibaar zijn en niet bewerkt werden. Leer je kleintjes dus van jongsaf aan dat een margarine die eruit ziet als een smeersel (een zachte pasta) de boze wolf is in boterhammenland. Het transvet dat margarine is, zal nare gevolgen hebben: een verhoogde kans op allergieën, een verhoogde kans op diabetes, enzovoort. Ben je zwanger, dan kies je best ook voor gezonde vetten op de boterham. Transvetten kunnen een normale ontwikkeling van je baby als foetus al verstoren. Laat margarine dus netjes in de supermarkt staan en kies Cocoslove kokosolie.

mother_daughter_happy_green_grass.jpg

CocosLove Product

Inhoud: 1000ml
Fair trade, Glutenvrij
100% Premium Quality kokosolie
€ 21,90

Koop CocosLove in je natuurwinkel of op webshop amanvida.eu.

Online bestellen

Cocoslove is een merk van Noble House
Andere merken van Noble House zijn: AmanpranaBambu® SalzBertynPineo & Kokovita