De kokosolie van Cocoslove is vegetarisch en 100% vegan

Cocoslove kokosolie is geschikt voor een vegetarisch en vegan dieet. Je vindt er enkel 100 % kokosolie in, afkomstig van de beste kokosnoten uit Sri Lanka en de Filipijnen. Cocoslove kokosolie bevat de 'goede vetten' voor een veganist. Toegevoegd aan maaltijden helpt Cocoslove kokosolie bijvoorbeeld om de vetoplosbare vitaminen uit groenten zoals broccoli, spruitjes, kool en luzerne op te nemen.

Cocoslove kokosolie voor vegan of vegetarische lifestyle

Een vegan of vegetarische lifestyle is de weg naar een stevige gezondheid. Een veganist zou gemiddeld 3 jaar langer leven, want bijvoorbeeld het risico op hart- en vaatziekten is erg klein. Eet je vegan, dan maak je 10 keer minder kans op overgewicht dan iemand die ook dierlijke producten eet. Eet Cocoslove kokosolie bij je groenten en granen en vermijd dierlijke producten zoals boter, zuivel, eieren en honing.

De smaak van kokosolie van Cocoslove ideaal: zachte smaak ideaal voor je kind die net vegan of vegetarisch eet

Wil je ook je kind leren om vegan of vegetarisch te eten? Dan is het juist erg belangrijk om een goede olie of vet te hebben waarin je groenten kunt bakken. Cocoslove kokosolie is het goede vet. De kokosolie van Cocoslove is zacht van smaak, ideaal dus om groenten in te bakken. Mocht je kind niet houden van de kokossmaak, dan zal hij het niet proeven!

happy_family.jpg

CocosLove Product

Inhoud: 1000ml
Fair trade, Glutenvrij
100% Premium Quality kokosolie
€ 21,90

Koop CocosLove in je natuurwinkel of op webshop amanvida.eu.

Online bestellen

Cocoslove is een merk van Noble House
Andere merken van Noble House zijn: AmanpranaBambu® SalzBertynPineo & Kokovita