Verse kokosolie van Cocoslove: super gezond

Natuurlijk wil je de beste kokosolie voor je baby of je kind. Cocoslove kokosolie is in ieder geval super vers. Luttele uren nadat de kokosnoot uit de boom gehaald wordt, wordt de olie uit het vruchtvlees geperst. Waarom speelt die korte tijd van boom tot persen een rol?

Sommige kokosolieproducenten laten de kokosnoten uit de boom halen, de noten halveren, de bast verwijderen en het vruchtvlees drogen. Van dat vruchtvlees worden kokos flakes gemaakt. Die (gedroogde) kokosflakes worden vervolgens verscheept naar Europa en daar worden ze bewaard. Soms duurt het nog maanden vooraleer men uit de droge flakes kokosolie laat persen. Vaak moet dit dan ook nog eens op hoge temperaturen gebeuren. Hoge temperaturen wijzigen de samenstelling van de olie; de kwaliteit komt in het gedrang.

Cocoslove kokosolie wordt niet in Europa, maar in het land van herkomst geperst; de verwerking van vruchtvlees tot de kokosolie gebeurt in zeer korte tijd vlak na de oogst. Op die manier worden alle kwaliteiten van de olie goed bewaard en heb je te maken met een superverse olie met een premium kwaliteit.

Kokosolie van verse premium kwaliteit: Cocoslove. Gezonde kokosolie

Goede kokosolie, zoals Cocoslove kokosolie, kent een ander verhaal. Dit vruchtvlees wordt even gedroogd in een afgesloten droogkast. Vervolgens wordt de olie heel snel en nog in het land van herkomst uit dit vruchtvlees geperst. Dankzij die snelle behandeling bevat Cocoslove kokosolie geen transvetzuren en nog alle MCT's ( Medium Chain Triclycerides). MCT' s zijn unieke helden in elk voedingspatroon, want ze houden een hele reeks voordelen voor je gezondheid in: minder vetopslag, meer energie onder andere voor spieren, ze zijn goed voor mensen met spijsverterings- of leverproblemen. Cocoslove kokosolie is ook ideaal voor zuigelingen: het is het juiste vet en het is niet belastend voor hun jonge organen, zoals de lever en de pancreas.

mother_baby_daughter_green_grass.jpg

CocosLove Product

Inhoud: 1000ml
Fair trade, Glutenvrij
100% Premium Quality kokosolie
€ 21,90

Koop CocosLove in je natuurwinkel of op webshop amanvida.eu.

Online bestellen

Cocoslove is een merk van Noble House
Andere merken van Noble House zijn: AmanpranaBambu® SalzBertynPineo & Kokovita