Cocoslove premium kokosolie smaakt en ruikt beter dan ontgeurde kokosolie, zachter van smaak en geur dan extra virgin kokosolie

Cocoslove kokosolie heeft geen uitgesproken kokossmaak. Wil je in je gezin een start maken met het gebruiken van gezonde vetten? Dan is kokosolie gezond! Maar houd jij, je partner, kind of baby niet zo van een sterke kokossmaak? Cocoslove kokosolie is in dat geval de ideale starter.
Cocoslove premium kokosolie smaakt en ruikt beter dan ontgeurde kokosolie, is zachter van smaak en geur dan extra virgin kokosolie.

De smaak van de kokosolie van Cocoslove ? ideaal voor kinderen en baby’s. Geen sterke kokossmaak of geen sterke geur van kokosnoot

Deze kokosolie heeft een romige, zachte smaak. Vaak 'ruikt' een kokosproduct meer naar kokos, dan ze ernaar smaakt. Dat is zeker waar wanneer je Cocoslove kokosolie gebruikt om te bakken. Terwijl je bakt, zal de kokosgeur aanwezig zijn, maar die zal bijna afwezig zijn in de smaak van de bereide maaltijd. Al de goede dingen van Cocoslove kokosolie krijg je ondertussen wel binnen.

Kokosolie Cocoslove veelzijdig en zacht: als gezond broodbeleg, gezond tussendoortje of traktatie

Wil je Cocoslove kokosolie gebruiken op de boterham? De olie is smeerbaar op kamertemperatuur. De smaak laat zich het beste omschrijven als niet uitgesproken en dus ideaal om te combineren met zowel zoet broodbeleg als hartig broodbeleg.

Of je kunt enkel Cocoslove kokosolie gebruiken als broodbeleg; ook brood met Cocoslove kokosolie is een smakelijke combinatie, waardoor het hele gezin de gezonde vetten binnenkrijgt. De smulpapen en zoetekauwen worden ongetwijfeld gek op deze Cocoslove kokosolie.

Zelfs als gezond snoepje is het best wel geoorloofd om je kleine deugnieten op een lepeltje Cocoslove kokosolie te trakteren. Het zal hun grootste honger stillen en hen een aanval op de koekjeskast doen vergeten.

Kokosolie van Cocoslove hard of zacht van textuur?

Rond de 20°C wordt Cocoslove hard en zacht. Boven de 20°C wordt deze vloeibaar en smeerbaar. Onder de 20 °C wordt Cocoslove hard en minder smeerbaar. Cocoslove kan je bewaren op elke temperatuur die je wenst. Zowel koud als warm is kokosolie of kokosvet houdbaar tot de vervaldag.

happy_family.jpg

CocosLove Product

Inhoud: 1000ml
Fair trade, Glutenvrij
100% Premium Quality kokosolie
€ 21,90

Koop CocosLove in je natuurwinkel of op webshop amanvida.eu.

Online bestellen

Cocoslove is een merk van Noble House
Andere merken van Noble House zijn: AmanpranaBambu® SalzBertynPineo & Kokovita